ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Καρυπίδη δρομολογεί εξελίξεις: Μετοχικό Κεφάλαιο και αγωνιστικός σχεδιασμός τα πρώτα στη λίστα…

Επιτακτική κρίνεται η παρουσία του Θοδωρή Καρυπίδη στην Ελλάδα και δη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να δρομολογηθούν εξελίξεις στους “κιτρινόμαυρους” σε διοικητικό και μη επίπεδο.

Όπως έχει ενημερώσει ο επίσημος Άρης, ο 37χρονος επιχειρηματίας που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στις ΗΠΑ, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο, με τα βλέμματα όλων να έχουν στραφεί -απολύτως δικαιολογημένα- επάνω του.

Με την προθεσμία για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου να εκπνέει σε μία ακριβώς εβδομάδα, γίνεται αντιληπτό ότι το βάρος των σκέψεων και των κινήσεών του θα πέσει αποκλειστικά και μόνο σε αυτό το ζήτημα, προχωρώντας παράλληλα -έως ένα βαθμό- τον αγωνιστικό σχεδιασμό, ενόψει Φούτμπολ Λιγκ.

Οι όποιες εξελίξεις έχουν “παγώσει” το διάστημα που απουσιάζει. Η κατάθεση του 1.200.000 ευρώ -όπως δεσμεύτηκε ενώπιον των μελών του Α.Σ.- αναμένεται να του παραχωρήσει τα κλειδιά της νέας ΠΑΕ(εφόσον δεν υπάρξει άλλος ενδιαφερόμενος που να καταβάλει το ίδιο ποσό), έτσι ώστε να ακολουθήσει και η διευθέτηση όλων των επόμενων “ανοιχτών” ζητημάτων που χρίζουν άμεσης επίλυσης το επόμενο διάστημα.

 

To Top