ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σέρχιο Κόκε: Οι πιθανότητες παραμονής και η… Ινδία

Ο Σέρχιο Κόκε είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν έντονα τον Νίκο Αναστόπουλο.

Ο 58χρονος κόουτς δεν δείχνει να εμπιστεύεται τον Ισπανό επιθετικό για την επόμενη σεζόν, παρότι αναγνωρίζει την ποιότητά του, αλλά κυρίως το “γκελ” που κάνει στον κόσμο η παρουσία του στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Φέτος, η αλήθεια είναι, ότι στον 32χρονο φορ, δόθηκε μία πολύ σημαντική ευκαιρία. Μετά από διάστημα αγωνιστικής αδράνειας που άγγιξε τους εννέα μήνες, ο “Αναστό” του έδωσε μία θέση στο ρόστερ του Άρη, αλλά και στην αρχική ενδεκάδα.

Πέρα από κάποιες εμφανίσεις, η γενικότερη εικόνα του Ισπανού δεν εντυπωσίασε. Έδειξε δείγματα βελτίωσης, αλλά όχι αυτά που θα περίμενε κανείς.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Ισπανός θα αποτελέσει παρελθόν, εκτός αν του δοθεί μία ακόμα ευκαιρία. Η τελευταία. Εξάλλου, δεν είναι λίγοι όσοι τον πιστεύουν και υποστηρίζουν ότι με μία προετοιμασία στα πόδια του και… λίγα χαμένα κιλά ακόμα θα μπορέσει να επανέλθει, να θυμίσει κάτι από τον παλιό Κόκε και να βοηθήσει στη Φούτμπολ Λιγκ.

Κι αν δεν γίνει αυτό, τότε το πρωτάθλημα της Ινδίας τον περιμένει με… ανοιχτές τις αγκαλιές του. Ήδη, φημολογείται ότι ο Κόκε, έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα της χώρας. Έχει την εμπειρία του πρωταθλήματος, οι απαιτήσεις του δεν είναι τέτοιες που να τον προβληματίζουν ιδιαίτερα, ενώ η χρηματική του αμοιβή θα είναι σίγουρα γενναία.

 

To Top