ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε αναμονή της τράπεζας η επιτροπή για την ανάληψη του “plan b” – Περιμένουν έκθεση και οικονομικές απαιτήσεις

Τα μέλη της επιτροπής -που έχει αναλάβει τη διαδικασία σύστασης της νέας ΠΑΕ- έχουν ήδη κάνει το πρώτο βήμα προσέγγισης στην τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να αναλάβει την εφαρμογή του “plan b”, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Αναφερόμαστε, φυσικά, στη διαδικασία που θα τρέξει με την απόκτηση μετοχών με δημόσια εγγραφή, στο απευκταίο σενάριο που δεν καλυφθεί πλήρως το Μετοχικό Κεφάλαιο μέχρι τις 24 Ιουνίου και η επιτροπή απευθυνθεί για χορήγηση άδειας απο την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει ανοίξει τον λογαριασμό “ειδικού σκοπού”, έχει ήδη δεχθεί “κρούση”, προκειμένου να συντάξει μία έκθεση, αλλά και να γνωστοποιήσει από τώρα το ποιες θα είναι οι οικονομικές της απαιτήσεις.

Τόσο για την προμήθειά της από τα χρήματα που θα κατατεθούν, όσο και για την αμοιβή της που θα “τρέξει” όλη την διαδικασία.

Αναγκασμένη να εξετάζει όλα τα σενάρια, από την μέρα που θα εκπνεύσει η ημερομηνία για τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Α.Σ., η επιτροπή περιμένει την απάντηση της τράπεζας και εφόσον δεν την ικανοποιήσει τότε θα στραφεί σε άλλο χρηματιστηριακό φορέα.

To Top