ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Κουέστα στο αρχικό σχήμα και ο Δεληζήσης…

Ο Άκης Μάντζιος σκέφτεται τις αλλαγές που θα γίνουν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να παρουσιάσει η ομάδα την κατάλληλη εικόνα, για να εξασφαλίσει χωρίς άγχος την πρόκριση στους “8”.

Ο Χουλιάν Κουέστα έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί βασικός, για πρώτη φορά, μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στις 27 Σεπτεμβρίου!

Όλο αυτό το διάστημα ο 29χρονος γκολκίπερ, χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα, περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί και να δείξει μέσα στα παιχνίδια ότι μπορεί να συναγωνιστεί τους δύο του συμπαίκτες.

Ενδεχομένως αυτή η ευκαιρία να του δοθεί την Πέμπτη στον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα. Υπενθυμίζεται πως ο Κουέστα ήταν εκ των κορυφαίων (αν όχι ο κορυφαίος) της ομάδας στη διάρκεια των περσινών πλέι οφ πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, γεγονός που του έφερε και το νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι.

Βασικός ενδεχομένως να είναι την Πέμπτη και ο αρχηγός του Άρη, Γιώργος Δεληζήσης, καθώς η ομάδα έδειξε αδυναμία στις στατικές φάσεις.

Αν αγωνιστεί ο “Δέλη”, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, ποιος εκ των Μπεναλουάν ή Ροζ θα μείνει εκτός ενδεκάδας…

To Top