ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρώτα η πρόκριση στην Τρίπολη για τον Άρη και μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ

Ο Άρης ανέβασε από χθες ρυθμούς για την δεύτερη αναμέτρηση Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την προσεχή Πέμπτη.

Στο χθεσινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία και παιχνίδι κινητικότητας με μπάλα για το πρώτο, ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδι μικρών χώρων με μπάλα για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό και να συμμετέχει σε κομμάτι της προπόνησης.

Μάλιστα, τους μίλησε και ο Άκης Μάντζιος, για την εικόνα τους και την δύσκολη συνέχεια… (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Με παρακαταθήκη το 2-0 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» της προηγούμενης εβδομάδας, ο Άρης θα κάνει νέο ταξίδι στην Τρίπολη, έχοντας γευτεί και την ήττα με ανατροπή από τους Αρκάδες στο πρωτάθλημα, άρα θα είναι και πρέπει να είναι πιο υποψιασμένος.

Ο Άρης κάνει πλέον στροφή στο Κύπελλο με στόχο την πρόκριση στους «8» που θα τον διατηρήσει μέσα στους στόχους της φετινής σεζόν.

Όσον αφορά το ντέρμπι για την 2η θέση με την ΑΕΚ, αυτό θα απασχολήσει, μόλις “κλειδώσουν” οι “κιτρινόμαυροι” την πρόκριση στο Κύπελλο.

Επειτα, θα επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ. Mατς που επίσης θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς η κανονική διάρκεια έχει μπει στην τελική της ευθεία.

To Top