ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Κόκε στον Άρη έγινε θέμα στη Μάλαγα! Οι Ισπανοί θυμήθηκαν και τα γκολ του στο Βιθέντε Καλντερόν! (photos)

Ο Σέρχιο Κόκε παραμένει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στα αθλητικά δρώμενα της Μάλαγα. Η επιστροφή του στην ενεργό δράση ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έγινε θέμα σε εφημερίδα της ισπανικής πόλης από την οποία κατάγεται ο 31χρονος επιθετικός.

Η επιστροφή του Κόκε στον Άρη σχεδόν πέντε χρόνια μετά την τελευταία φορά που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα προκάλεσε το ενδιαφέρον της “El Desmargue” η οποία έκανε μια μικρή αναφορά στον γύρο του κόσμου που έκανε ο Κόκε από τότε που έφυγε από τον Άρη: Ηνωμένες Πολιτείες, Αζερμπαϊτζάν, Γερμανία, Βολιβία και Ινδία. Πέντε διαφορετικές χώρες, τρεις διαφορετικές ηπείρους επισκέφθηκε ποδοσφαιρικά ο Κόκε, πριν γυρίσει και ντεμπουτάρει με την φανέλα του Άρη.

koke_eldesmarque

Φυσικά στο άρθρο γίνεται αναφορά και στην – ίσως κορυφαία – στιγμή της καριέρας του Ισπανού, τα δύο γκολ στο εντυπωσιακό 2-3 του Άρη επί της κατόχου του Γιουρόπα Λιγκ, Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βιθέντε Καλντερόν.

koke_debut3 koke_debut

To Top