ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο Άρης ανήκει ψηλά»

Η σκόρερ της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Άρη, Αναστασία Σπυριδωνίδου, που χάρισε χθες την πρώτη φετινή νίκη στις «κίτρινες» κόντρα στις Νέες του Εργοτέλη, μίλησε για το θετικό αυτό αποτέλεσμα, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο YellowRadio 92,8:

Για την πρώτη νίκη: «Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες και το καταφέραμε. Δείξαμε ψυχή και θέληση και πήραμε ένα σημαντικό διπλό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για το αν μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ έπρεπε να επιστρέψουν πιο δυνατές: «Ναι, αυτό είπαμε και μεταξύ μας. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορεί η ψυχολογία μας να μην ήταν η καλύτερη μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά κοιτάμε σε κάθε ματς να βελτιωθούμε».

Για την επόμενη μέρα: «Συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται τώρα και κοιτάμε το μέλλον που είναι να πάρουμε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Μια θέση ψηλά, όπου ανήκει ο Άρης».

Για το αν είναι μια καλή αρχή για τη συνέχεια η νίκη κόντρα στον Εργοτέλη: «Έτσι είναι. Πήραμε ψυχολογία και αυτός είναι ένας καλός τρόπος να ξανά ανέβουμε ψηλά».

Για το κλίμα της ομάδας: «Είμαστε ενωμένες και σε αυτό βοηθάνε και οι μεγαλύτερες ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε και να αποδώσουμε καλύτερα. Σίγουρα, επέστρεψαν τα χαμόγελα μετά τη νίκη μας».

Για την επόμενη αγωνιστική: «Παίζουμε με την Γλυφάδα και θέλουμε να κάνουμε τη δεύτερη νίκη μας στο πρωτάθλημα. Κάθε ματς παίζουμε με ψυχή και πάθος και αυτό θα κάνουμε και σε αυτό το παιχνίδι».

To Top