ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η επιστροφή του Λούμορ στην 11άδα του Άρη ήταν η αρχή

Ο πιο άτυχος ποδοσφαιριστής του Άρη τη φετινή σεζόν πιθανότατα να είναι ο Λούμορ Αγκμπενιένου. Ο 25χρονος Γκανέζος έπαιξε βασικός μετά από περίπου 3,5 μήνες στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και είναι φανερό ότι θέλει χρόνο για να βρει τα πατήματά του.

Η χρονιά όταν πήρε μεταγραφή για τον Άρη δεν περίμενε να του εξελιχθεί όπως εξελίχθηκε. Ανακοινώθηκε μία μέρα πριν τον αγώνα ρεβάνς με την Αστάνα και λίγους μήνες αργότερα “έχασε” το λίγων μηνών παιδί του, κάτι που τον ανάγκασε να επιστρέψει στη χώρα του.

Στα πρώτα φιλικά πήρε φανέλα βασικού και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και εκεί ήρθε ένας τραυματισμός να τον αφήσει εκτός για ένα μεγάλο διάστημα. Με την επιστροφή του και μόλις άρχισε πάλι να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, ήρθε η νόσησή του με κορωνοϊό, να τον φέρει ακόμη πιο πίσω.

Για την ώρα ο αριστερός μπακ του Άρη δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά του, καθώς είναι άτυχος, ενώ όπως έδειξε απέναντι στον Ιωνικό χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλει ο Άκης Μάντζιος.

To Top