Κύπελλο Ελλάδας: Η πρώτη δόση των ρεβάνς για τους “16” της διοργάνωσης

Με τέσσερα παιχνίδια πραγματοποιείται σήμερα η πρώτη δόση των ρεβάνς για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Στα δύο εξ αυτών θα υπάρχει η χρήση VAR. Στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ και Ολυμπιακός-Λεβαδειακός.

Στις 17:00 ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, Τούμπα, την ΑΕΛ με την οποία στο πρώτο παιχνίδι είχε αναδειχθεί ισόπαλος 1-1, με γκολ – φάουλ που είχε δοθεί αρχικά ως επιθετικό και στη συνέχεια ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του.

Δύο ώρες αργότερα (19:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό, από τον οποίο είχε ηττηθεί με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Αναγέννηση Καρδίτσας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Άγιο Νικόλαο, στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 από το πρώτο παιχνίδι ενώ ο Παναιτωλικός αγωνίζεται στο Αγρίνιο με τη Νίκη Βόλου, την οποία είχε νικήσει επίσης με 1-0, στο πρώτο παιχνίδι.

Να σημειώσουμε πως σε αυτή τη φάση μετράει διπλό, το εκτός έδρας γκολ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Δημοτικό Γήπεδο Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας – Άγιος Νικόλαος (15.00, OTESPORT 1).

Πρώτο παιχνίδι: 1-0 η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου), Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών), Στάικος (Λάρισας), 4ος: Τάσης (Ηπείρου).

Γήπεδο Παναιτωλικού: Παναιτωλικός – Νίκη Βόλου (17.00, OTESPORT 3).

Πρώτο παιχνίδι: 1-0 ο Παναιτωλικός.

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μωυσιάδης (Γρεβενών), 4ος: Μπαϊλής (Πρέβεζας/Λευκάδας).

Γήπεδο Τούμπας: ΠΑΟΚ – ΑΕΛ (17.00, OTESPORT 2).

Πρώτο παιχνίδι: 1-1.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών), Βοηθοί: Σακκάς (Θεσσαλίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας), VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας).

Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»: Ολυμπιακός – Λεβαδειακός (19.00, OTESPORT1).

Πρώτο παιχνίδι: 3-2 ο Λεβαδειακός.

Διαιτητής: Koυτσιαύτης (Άρτας), Βοηθοί: Μαυρούδης (Ηρακλείου), Στεφανής (Καρδίτσας), 4ος: Κουκούλας (Λέσβου), VAR: Γκάμαρης (Aθηνών), AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

To Top