ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επιστροφή του Ναϊντένοφ στη Θεσσαλονίκη 20 χρόνια μετά και η συνάντηση με τον… Άρη! (photo)

Μια ιστορική συνάντηση έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και στο πλαίσιο αυτής αναβίωσαν μνήμες του ένδοξου παρελθόντος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη!

Και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι εδώ. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας παίζει… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα δύο ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Αφορμή στάθηκε η παρουσία του Νάιντεν Ναϊντένοφ, του καλύτερου υποδοχέα που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα και τους «κίτρινους», ο οποίος βρέθηκε για μία προσωπική του υπόθεση στην πόλη και στο πλαίσιο της παρουσίας του σε αυτήν, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παλιούς του συμπαίκτες (Βασίλη Μητρούδη και Βαγγέλη Κουτσονίκα), αλλά και τον «μπαμπά» του, όπως αποκαλεί ο ίδιος τον Κώστα Χαριτωνίδη, τον οποίο είχε προπονητή.

Ο Ναϊντένοφ φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» τη σεζόν 1995-΄96 και την επόμενη χρονιά έγινε κάτοικος… Ορεστιάδας, καθώς η ακριτική ομάδα του έκανε καλύτερη οικονομικά πρόταση. Η μοίρα, όμως, τα έφερε έτσι και τον Απρίλιο του 1997 βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώην σύλλογό του και παλιούς του συμπαίκτες και φίλους στον τελικό του πρωταθλήματος, με τους «κίτρινους» να κατακτούν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Ο Βούλγαρος ακραίος στη συνέχεια επέστρεψε για μία διετία στη Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον ασχολείται ενεργά με την προπονητική, οδηγώντας, μάλιστα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην κατάκτηση της 4ης θέσης στην προηγούμενη Ολυμπιάδα του Λονδίνου.

Ο Ναϊντένοφ δήλωσε χαρούμενος, που μετά από 20 χρόνια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και είχε την ευκαιρία να θυμηθεί τα… παλιά με καλούς φίλους, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στο μέλλον, αλλά αυτή τη φορά ως προπονητής στον Άρη!

To Top