ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ατομικό ο Τσουμάνης – Την Δευτέρα επιστρέφει ο Ν΄ Λουντούλου

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, με τον Τσουμάνη ν΄ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Ν΄ Λουντούλου να επιστρέφει την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη.

Και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι εδώ. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας παίζει… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα δύο ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Ο Νίκος Τσουμάνης ακολούθησε –για καθαρά προληπτικούς λόγους- μέρος του προπονητικού προγράμματος, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Να σημειωθεί ότι ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, που βρίσκεται με άδεια στη Γαλλία για την κηδεία συγγενικού του προσώπου, θα επιστρέψει τη Δευτέρα (22/08) στη Θεσσαλονίκη.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ την Κυριακή (21/08) υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:15)».

To Top