ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλείνει την «κάνουλα» στη Super League η Nova!

Την οργή της Nova έχει προκαλέσει η αναβολή του πρωταθλήματος, με το συνδρομητικό κανάλι να ρίχνει με «εξώδικο» τις ευθύνες στη διοργανώτρια αρχή, ενώ παράλληλα τονίζει ότι δεν θα καταβάλει στις ομάδες τα έσοδα που προβλέπονται από τις υπογεγραμμένες συμβάσεις!

Και η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι εδώ. Το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Ισπανίας παίζει… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα δύο ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Όπως τονίζεται στην εξώδικη διαμαρτυρία της Nova προς τη διοίκηση της Super League, το συνδρομητικό κανάλι που έχει και τα δικαιώματα της μετάδοσης του ελληνικού πρωταθλήματος, θεωρεί τη διοργανώτρια αρχή ως την κύρια υπεύθυνη για την τελευταία αναβολή του, κατηγορώντας τη μάλιστα πως δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να την αποτρέψει έστω και την ύστατη ώρα.

Το σημαντικότερο δε που προκύπτει από την εξέλιξη αυτή είναι το κλείσιμο της… κάνουλας, αυτό δηλαδή που δημιουργεί και το μεγαλύτερο πρόβλημα για όλες τις ομάδες πλην των τεσσάρων «μεγάλων». Το συνδρομητικό κανάλι αναφέρει ξεκάθαρα πως για «όσο διάστημα δεν τηρεί η Σούπερ Λίγκα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, η NOVA αρνείται να εκπληρώσει τη δική της και δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη αμοιβή στις ομάδες» ενώ παράλληλα επισημαίνει πως «επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της».

Επιπλέον, στο σχετικό έγγραφο που κοινοποιήθηκε και στις ΠΑΕ αναφέρεται πως ουδέποτε εισακούστηκε από τη Λίγκα η παραίνεση της Nova να σταματήσουν οι απαξιωτικές για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεις και δηλώσεις.

Πηγή: sdna.gr

To Top