ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Παλίκουτσα με λίστα παικτών δρομολογεί τις εξελίξεις

Ακόμη ένα ταξίδι εκτός Ελλάδας πραγματoποίησε τα τελευταία 24ωρα ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη, έχει αυτή τη στιγμή, ένα σωρό ανοικτά μέτωπα, που αφορούν ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα  σε όλες τις θέσεις.

Ο Κροάτης γνωρίζει ότι ακόμη είναι σχετικά νωρίς για να ολοκληρώσει κάποιες συμφωνίες, ειδικά όταν ακόμη είναι σε εκκρεμότητα, τα ζητήματα με τις αρκετές αποχωρήσεις παικτών που δεν υπολογίζονται και έχουν ηδη ενημερωθεί για αυτό οι εκπρόσωποί τους.

Ήδη ο Παλίκουτσα βρίσκεται από τα μέσα της εβδομάδας στο εξωτερικό, μπαίνοντας στην τελική ευθεία των μεταγραφικών επιλογών.

Με απλά λόγια συνεχίζει τις συζητήσεις και τις επαφές για ποδοσφαιριστές που εν δυνάμει μπορούν να ντυθούν στα κιτρινόμαυρα.

Όπως έχουμε αναφέρει σε άλλο ρεπορτάζ, υπάρχει στα χέρια του Καρυπίδη η λίστα των ποδοσφαιριστών που τηρούν τις προδιαγραφές και τη φιλοσοφία για τη δημιουργία της ομάδας και απομένει να γίνουν οι καθοριστικές ενέργειες για να δρομολογηθεί η δημιουργία της νέας ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη προφανώς κι έχει δρομολογήσει μια σειρά επαφών με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, θέλοντας να προχωρήσει στο επόμενο διάστημα σε συμφωνίες.

Ο Παλίκουτσα εκτός απροόπτου επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη από το εξωτερικό και θα ενημερώσει για τα όσα είδε και έκανε καθώς ο λόγος του ταξιδιού του ήταν οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των κιτρινόμαυρων.

Την Τρίτη θα συναντηθεί με τον Τόλη Τερζή για να συζητήσουνε εφ’ όλης της ύλης με σκοπό να παρθούν αποφάσεις για τη νέα σεζόν, η έναρξη της οποίας έχει κανονιστεί για τις 12 Ιουνίου.

Εξάλλου, οι δυο τους σε συνεργασία με τον Καρυπίδη είναι αυτοί που θα αποφασίσουν για την ενίσχυση του Άρη στις θέσεις που έχει ανάγκη.

To Top