ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προ των πυλών συνάντηση με Καστρίτη, βεβαιότητα στον Άρη για συμφωνία

Η συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες της ΚΑΕ Άρης και τον Γιάννη Καστρίτη, που είναι θέμα χρόνου να γίνει, θα επισημοποιήσει, όπως όλα δείχνουν αυτό που ήθελαν από την πρώτη στιγμή και οι δύο πλευρές: την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Στις τάξεις της διοίκησης των “κιτρινόμαυρων” επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεγάλη αισιοδοξία, αν όχι βεβαιότητα, ότι θα πορευτούν με τον Έλληνα τεχνικό και τον επόμενο χρόνο ή χρόνια.

Αυτό προέκυψε και από τις συζητήσεις, που είχαν μαζί του το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκειμένου να προγραμματίσουν τη συνάντηση, στη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν με λεπτομέρειες για τα ανοικτά ζητήματα. Το ραντεβού είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί μέσα στην βδομάδα, που ξεκίνησε σήμερα, ώστε να αρχίσει ο σχεδιασμός, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αν δεν υπήρχε η εκκρεμότητα της ευρωπαϊκής συμμετοχής του Άρη την επόμενη χρονιά, που είναι επιθυμία του 41χρονου προπονητή, θα είχε δώσει ήδη τα χέρια με τους “κιτρινόμαυρους”.

Είναι ένα θέμα, όμως, που δεν μπορεί να παρουσιάσει εξέλιξη άμεσα, κάτι που ειπώθηκε και στις διεργασίες, οι οποίες έγιναν την περασμένη βδομάδα στη Μάλαγα, στο περιθώριο του φάιναλ φορ του Basketball Champions League.

Ο Άρης θα πιέσει με όποιον τρόπο μπορεί και προς πάσα κατεύθυνση για να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο BCL, όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι προθέσεις των ομάδων, που βρέθηκαν πιο ψηλά απ’ αυτόν στη βαθμολογία της Basket League.

Οι “κιτρινόμαυροι” εξάλλου, θα προσφέρουν στον Καστρίτη αυξημένο μπάτζετ σε σχέση με τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, όπως έχει ενημερώσει το PRESSARIS, αλλά και υψηλότερες οικονομικές απολαβές στο νέο συμβόλαιο, που θα υπογράψει, ως αναγνώριση και επιβράβευση της προσφοράς του και της δουλειάς του.

To Top