Η επιστροφή Φερνάντες και το πρώτο δίλημμα…

Στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Ακροπόταμο ο Βάσκο Φερνάντες όχι μόνο επέστρεψε στην αποστολή μετά την αποθεραπεία του που έγινε πραγματικά σε χρόνο… ρεκόρ, αλλά αγωνίστηκε και για περίπου είκοσι λεπτά, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο Πορτογάλος αφού πήρε χρόνο συμμετοχής για να βρει τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο μετά την μόλις 10ήμερη απουσία του (υπολογιζόταν αρχικά για πάνω από 20 μέρες), πλέον τίθεται στη διάθεση του τεχνικού τιμ για το ματς στα Γιαννιτσά θέτοντας ένα… ευχάριστο δίλημμα.

Οι αξιόλογες επιλογές για το κέντρο της άμυνας μέχρι και να τραυματιστεί ο Φερνάντες ήταν μόλις δύο, αυτός και ο Σαμαράς. Η εμφάνιση, όμως, του Γκόλια στο ματς με τον Ακροπόταμο καταγράφηκε στις ελάχιστες που ήταν άξιες αναφοράς, δεδομένης πάντα της γενικότερης μέτριας εικόνας του Άρη στο παιχνίδι αυτό.

Πλέον, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε Σαμαρά, Φερνάντες και Γκόλια τους δύο που θα αγωνιστούν στο βασικό σχήμα. Ή θα προτιμήσει τους δύο πρώτους, που το τελευταίο διάστημα αγωνίζονται μαζί ή θα επιβραβεύσει τον Καρδιτσιώτη αμυντικό για την τελευταία εμφάνιση του.

Το σίγουρο και το πλέον θετικό ότι υπάρχει επιτέλους έστω και μία “ετοιμοπόλεμη” και προπαντός αξιόλογη εναλλακτική για τα μετόπισθεν.

To Top