Κλειστά… χαρτιά και δοκιμές επί δοκιμών από τη μέση και μπροστά

Την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του “τεστάρει” από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας ενόψει Γιαννιτσών ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Ο τεχνικός του Άρη θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση όσους αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά, από τους οποίους ταυτόχρονα έχει και τα περισσότερα παράπονα αναφορικά με την απόδοση τους στο παιχνίδι της προηγούμενη αγωνιστικής με τον Ακροπόταμο.

Ο Άρης δεν είχε τις βοήθειες που θα ήθελε από τους μέσους τους στην προώθηση του παιχνιδιού, αλλά και στην πίεση του αντιπάλου όταν είχε την μπάλα στα πόδια του με αποτέλεσμα να κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τα πρόσωπα που αναμένεται να εμπιστευτεί.

Σίγουρα η επιστροφή Σανιά του λύνει τα χέρια, αν και ο Σενεγαλέζος δείχνει να μην βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Για τα χαφ υπάρχει και ο Γκίνο, αλλά δεδομένου ότι στη αποστολή πρέπει να υπάρχουν μόλις τέσσερις ξένοι δεν αποκλείεται να μείνει εκτός.

Παρ΄ όλα αυτά στις προπονήσεις εναλλάσσεται με τον Σανιά, ώστε να καταλήξει ο 57χρονος τεχνικός στον παρτενέρ του Καλογέρη.Αυτός που δείχνει να έχει ένα ισχυρό προβάδισμα έναντι των υπολοίπων για μία θέση στην ενδεκάδα είναι ο Ν΄Λουντούλου.

Από εκεί και πέρα, “μάχη” θα δοθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης εκεί όπου μετά την επιστροφή Σουνά οι επιλογές είναι πλέον τρεις για τον Καλαϊτζίδη με τους Νάκα και Παπαδόπουλο να διεκδικούν επί ίσοις όροις μία θέση.

To Top