Στον δρόμο του Άρη ο Σαπουντζής! (videos)

Είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν φόρεσαν την φανέλα του Άρη και έχουν γίνει σύνθημα στα χείλη των Αρειανών. Ο λόγος για τον… “βιαστή”, όπως τον αποκαλούσε η “κιτρινόμαυρη” κερκίδα ή κατά κόσμον Αντώνη Σαπουντζή, τον οποίο ο Άρης θα βρει απέναντι του την Κυριακή ως… αντίπαλο, για πρώτη φορά ως προπονητής!

Ο 44χρονος προπονητής -πλέον- είναι αυτός που καθοδηγεί από τον πάγκο την Αναγέννηση Γιαννιτσών, αντίπαλο του Άρη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή (15/3). Ανέλαβε την ομάδα στις 30 Ιανουαρίου, ενώ είχε  συνεργαστεί στο παρελθόν και για 3 χρόνια με την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη μια που ήταν υπεύθυνος τεχνικός των τμημάτων υποδομής της Αναγέννησης.

Ο Αντώνης Σαπουντζής γεννήθηκε στην Έδεσσα στις 19 Νοεμβρίου 1971 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Έδεσσας. Από εκεί μεταπήδησε αρχικά στον Εορδαϊκό κι έπειτα στον Εδεσσαϊκό, με τον οποίο το 1992 ανέβηκε στην Α΄ Εθνική.

Στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και φόρεσε την φανέλα του Άρη, έχοντας σε δύο χρόνια (1992-94) 58 συμμετοχές και 8 γκολ.

Ακολούησε ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο ΟΦΗ και η Κέρκυρα. Τερμάτισε την πλούσια καριέρα του στον Ηρακλή Έδεσσας ως παίκτης-προπονητής για να ακολουθήσει καθαρά προπονητική καριέρα με πρώτο σταθμό τον Εδεσσαϊκό το 2007.

Θυμηθείτε για ποιους λόγους ο Σαπουντζής έγινε σύνθημα στα χείλη των Αρειανών…

To Top