Και η FIFA ανακοίνωσε την προεπιλογή του Σάντος

Η FIFA αναφέρει σε δημοσίευμά της την 29άδα της Εθνικής μας ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά ελέγχεται η αξιοπιστία του. Αναμένεται επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Αν και η FIFA την Παρασκευή θα ανακοινώσει επίσημα όλες τις προεπιλογές των Εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, σήμερα σε σχετικό της δημοσίευμα αναφέρει τους εκλεκτούς του Φερνάντο Σάντος, αν και η αξιοπιστία του εν λόγω δημοσιεύματος ελέγχεται, ασχέτως αν είναι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Το ρεπορτάζ της FIFA αναφέρει τις 29 αρχικές επιλογές του Πορτογάλου κόουτς, που είναι ίδια με αυτές που δημοσιεύτηκαν σε τρία ξένα δημοσιεύματα (ιστοσελίδες σε Περού, Ιταλία και το BBC), εντούτοις ωθεί την ΕΠΟ να προβεί εντός της ημέρας στην γνωστοποίηση της “πραγματικής” προεπιλογής για το μεγάλο “ραντεβού” στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Η ΕΠΟ θα ανακοινώσει τους πρώτους “εκλεκτούς” σήμερα (14/5) και την Δευτέρα ο Φερνάντο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, θα βγάλει την τελική 23άδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Μουντιάλ.

Έχει γίνει θρίλερ το συγκεκριμένο θέμα, καθώς όλες οι ομάδες είχαν ανακοινώσει τις προεπιλογές τους, με μοναδική που απέμενε, να ήταν η Ελλάδα.

Εντέλει, τα χθεσινά δημοσιεύματα, που διέψευσε η ΕΠΟ και το σημερινό της FIFA την κάνουν να προχωρήσει στην γνωστοποίηση της πραγματικής λίστας του Φερνάντο Σάντος, από τους οποίους θα κόψει μερικούς ενόψει του Μουντιάλ. Εν αναμονή λοιπόν…

Ακολουθούν οι επιλογές που αναφέρει η FIFA:

Τερματοφύλακες: Τζόρβας (Απόλλων Σμύρνης), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καρνέζης (Γρανάδα), Γλύκος (ΠΑΟΚ), Καπίνο (Παναθηναϊκός)

Αμυντικοί: Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Μανιάτης, Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Βύντρα (Λεβάντε), Τοροσίδης (Ρόμα)

Μέσοι: Τζιόλης (Καϊσέρισπορ), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Καραγκούνης (Φούλαμ), Ταχτσίδης (Τορίνο), Νίνης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν), Χριστοδουλόπουλος και Κονέ (Μπολόνια)

Επιθετικοί: Δ. Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Γκέκας (Κόνιασπορ)

πηγή: sport24.gr

To Top