Η ΕΠΟ… ελάφρυνε τον Ολυμπιακό

To διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ χωρίς δεύτερη… σκέψη, αποφάσισε να αναβληθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΟΦΗ, λόγω των υποχρεώσεων των Πειραιωτών στο Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν σχετικό αίτημα, επικαλούμενοι την παρουσία τους στη φάση των “16” της διοργάνωσης και τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μέταλιστ, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη κι ενώ την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε να αναβληθεί το ματς Κυπέλλου, που επρόκειτο να γίνει την άλλη Τετάρτη, 21 Μαρτίου, και η ΕΠΟ αποφάσισε να ελαφρύνει το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των πρωταθλητών.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Στην αναβολή του πρώτου αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας 2011-2012, μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΟΦΗ, προχώρησε με σημερινή του απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω των υποχρεώσεών της στο Europa League.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 21-3-2012 και θα οριστεί εκ νέου με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, την οποία εξουσιοδότησε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Επίσης, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΟ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Κυπέλλου, ο πρώτος αγώνας για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, ανάμεσα στις ΠΑΕ Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 21-3-2012, θα ξεκινήσει στις 19:00 και όχι στις 16:30, όπως είχε αρχικά οριστεί”.

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top