Στόματα ερμητικά κλειστά και συγκέντρωση στον στόχο! (photostory + video)

Στόματα ερμητικά κλειστά. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έδωσε… απαγορευτικό δηλώσεων πριν τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Μίλησε μόνο ο ίδιος και ένας παίκτης (Ντέιβις) όπως υποχρεούται να κάνει κάθε ομάδα πριν από κάθε παιχνίδι. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο, που είναι καταρχήν η νίκη και εν συνεχεία η κάλυψη της διαφοράς του πρώτου αγώνα.

Στο κλειστό της Πυλαίας οι κίτρινοι είχαν χάσει με 92-87, άρα κυνηγούν νίκη και διαφορά έξι πόντων για να είναι αυτοί που θα έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε ραντεβού με τους παίκτες του στην αίθουσα βίντεο στις 17.30 και για περισσότερο από μισή ώρα τους ανέλυσε τον αυριανό αντίπαλο.

Έδωσε εντολή να μην γίνουν άλλες δηλώσεις για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ παρά μόνο όσες δόθηκαν στον Τύπο μέσα από το επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ. Θέλει προφανώς με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσει τη συγκέντρωση των παικτών στο ακέραιο στον αυριανό αγώνα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Έλληνας τεχνικός είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και περιμένει αύριο να παίξουν όπως και με τη Καβάλα και με τον Ηλυσιακό (για 30 λεπτά) και να φτάσουν στη τρίτη σερί νίκη.

Δείτε πλάνα από την τελευταία προπόνηση του Άρη πριν τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ:
{youtube}LF3b3A2PxGc|640|360|1{/youtube}

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή προπόνηση του Άρη στο Αλεξάνδρειο:
{gallery}siridis/aris_paok_pre{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top