Η ΕΠΟ θα ανεχθεί τις… μικρότητες του «μικρού»;

Αρνητική εντύπωση έκανε η κακόγουστη… πλάκα που προσπάθησε να κάνει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στον Άγγελο Χαριστέα.

Ο νεαρός αθλητής κατά την επιστροφή της Εθνικής μας από τη Γεωργία και πάνω στο… μεθύσι της πρόκρισης στα τελικά του EURO,  ξέχασε ότι εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο τη συγκεκριμένη στιγμή και όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας, ταξιδεύοντας με έξοδα του ελληνικού λαού και αποκτώντας παχυλά πριμ από το υστέρημά του!

Αποτέλεσμα ήταν να αρχίζει να φωνάζει ένα σύνθημα προσβλητικό κατά του Άρη, για να… πικάρει (με το νου του…) τον Άγγελο Χαριστέα, «κολλητό» του κατά την κοινή τους παρουσία στη Σάλκε.

Μικρότητες από τον… «μικρό» της Εθνικής. Επιεικώς ένα τεράστιο λάθος, στα όρια της πρόκλησης.

Τα μηνύματα και τα e-mail που πήραμε ήταν χαρακτηριστικά των αρνητικών εντυπώσεων που προκάλεσε η συγκεκριμένη συμπεριφορά, την οποία αναφέρουμε και καταδικάζουμε δημόσια.

Περιμένουμε κι εμείς, όμως, όπως και όλος ο κόσμος την αντίδραση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, όπως και τη δημόσια συγνώμη του παίκτη, ο οποίος θα πρέπει να αντιληφθεί πως η Εθνική Ελλάδος αντιπροσωπεύεται από Έλληνες αθλητές οι οποίοι με τις πράξεις τους θα πρέπει να δοξάζουν και να τιμούν το εθνόσημο και όχι να λειτουργούν ως ο χειρότερος ανεγκέφαλος της κερκίδας.

Εκτός κι αν η ΕΠΟ του Πιλάβιου κάνει πώς δεν ακούει και δεν βλέπει. Το αγαπημένο της χόμπι, δηλαδή…

To Top