«Πρέπει να το σκεφτούμε για Τσέζαρεκ»

Με αφορμή τον νέο τραυματισμό του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο γιατρός του Άρη Βαγγέλης Πανταζής μίλησε για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα.

«Έχουμε έναν τραυματισμό του Σολτάνι, που υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο. Χθες υπέστη θλάση ο Βράνιες στο δικέφαλο και θα μείνει για 2-3 βδομάδες εκτός. Από την άλλη, ο Γκαρσία υπέστη διάστρεμμα  στην ποδοκνημική και θα μείνει 10 ημέρες εκτός» είπε αρχικά μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη οκ. Πανταζής για να συμπληρώσει: «Σήμερα ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο ο Ντάνιελ. Έχει μία τενοντίτιδα στον αριστερό αχίλλειο. Η μαγνητική έδειξε λίγο υγρό και θα χρειαστεί θεραπεία. Το πρόβλημα του αχιλλείου είναι σοβαρό και ύπουλο. Θέλει προσοχή για να μη γίνει χρόνιο».

Όταν ρωτήθηκε αν ο Τσέζαρεκ θα είναι στη διάθεση του Τσιώλη για το ματς με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε:
«Πρέπει να το σκεφτούμε, ίσως να μείνει καιρό εκτός, για μην παρουσιαστεί μεγαλύτερο πρόβλημα στη συνέχεια».
Τέλος, για το αν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα στην ομάδα, απάντησε ο κ. Πανταζής: «Έχουμε κάποιες γρίπες, όπως του Φατί, του Βίκτωρ και του Παπαζαχαρία. Γενικά, όμως, δεν έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα στην ομάδα, αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα με τον Σηφάκη που χειρουργήθηκε. Τα υπόλοιπα αντιμετωπίζονται».

Την ίδια ώρα, ο ίδιος ο Τσέζαρεκ ήταν ψυχολογικό ράκος μετά από τη σημερινή εξέλιξη, σε μια στιγμή που ο ίδιος ανυπομονούσε να προσφέρει στην ομάδα.

 

To Top