Οι αρειανοί του εξωτερικού βάζουν τα γυαλιά

Οι πρώτοι φίλαθλοι που έσπευσαν να κλείσουν τα προνομιακά εισιτήρια είναι από το εξωτερικό, βάζοντας τα γυαλιά σε πολλούς… καλομαθημένους φιλάθλους και ο Γιώργος Τότσικας γράφει στο blog του για την ανάγκη οξυγόνου στα πνευμόνια της ομάδας.
 

Η αγάπη προς την ομάδα δεν έχει σύνορα, τοποθεσία, δυσκολίες, ανυπέρβλητα εμπόδια. Το ξέρουμε όλοι αυτό, αν και πάντοτε υπάρχουν οι τάσεις… φυγομαχίας και εφευρίσκονται δικαιολογίες.

Το παραπάνω μήνυμα στέλνουν οι πρώτοι φίλαθλοι που έσπευσαν να κλείσουν  εισιτήρια μέσω του e-ticketing και του προνομιακού πακέτου που ανακοίνωσε η κίτρινη ΠΑΕ.

Η καρδιά του Άρη χτύπησε δυνατά σε Γερμανία, Σουηδία, Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία! Μοιάζει απίστευτο, αλλά πρόκειται για ένα δείγμα που λέει πολλά. Οι πρώτοι φίλαθλοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας ήταν χιλιόμετρα μακριά.

Όπως από χιλιόμετρα μακριά σπεύδουν να ανταποκριθούν σε όλα τα παιχνίδια και οι φίλαθλοι της περιφέρειας, την ώρα που κάποιοι αρκετά… καλομαθημένοι, βρίσκουν και την πιο αστεία δικαιολογία (παραπέμποντάς μας στην γνωστή πετυχημένη διαφήμιση μάρκας αυτοκινήτου…) για να γυρίσουν το κεφάλι και να αρνηθούν.

Περάσαμε χθες από το Κλεάνθης Βικελίδης. Μιλήσαμε με ανθρώπους του Άρη, είδαμε πρόσωπα αν και προβληματισμένα, γεμάτα πείσμα, αποφασισμένα να πετύχουν. Ο προβληματισμός τους προέρχεται από την «απογοητευτική εισπρακτική παρουσία» των φιλάθλων στα δυο παιχνίδια με Ατρόμητο και Ξάνθη.

Γνωρίζοντας την εκκαθάρισή των δυο αγώνων, ο καθένας από εμάς θα ένιωθε άβολα, πόσο μάλλον οι παράγοντες του, αφού η ανταπόδοση του κόσμου δεν είναι η αναμενόμενη. Εδώ, όμως, πρέπει να παραδεχθούμε όλοι και κυρίως οι διοικούντες των κίτρινων ότι έκαναν και οι ίδιοι λάθη. Ποιος δεν κάνει;

Λάθη, λοιπόν, έκαναν όλοι.

Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά… Η ομάδα έχει ανάγκη το οξυγόνο της και αυτό είναι μόνο η βοήθεια του κόσμου της. Αρχής γενομένης του αγώνα με τον Εργοτέλη το πρόγραμμα είναι βουνό για τον Άρη και για να το ξεπεράσει η ομάδα χρειάζεται… οξυγόνο στα πνευμόνια της.
 
ΥΓ1: Ο θρυλικός «Σαράφος» άφησε πιο φτωχή την οικογένεια του Άρη. Για «υποστολή σημαίας» κάνουν λόγω στο σάιτ τους οι «Ιερολοχίτες», αναφερόμενοι στον αρειανό που σφράγισε με την παρουσία του τα τσιμέντα της Θύρας 1.

«Η θέση του στην κερκίδα θα τον περιμένει για πάντα…» έγραψαν στον Super 3. Μια μεγάλη απώλεια…
 
ΥΓ2: «Μικρότητες από τον… «μικρό» της Εθνικής. Επιεικώς ένα τεράστιο λάθος, στα όρια της πρόκλησης» γράφει το PRESSARIS στο ρεπορτάζ για την απρέπεια του νεαρού Παπαδόπουλου. Έπεσε τόσο χαμηλά, πετώντας χιλιάδες πόδια ψηλά με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου.

 

 

 

To Top