Η ΕΠΟ παίρνει θέση για την άνοδο στην Σούπερ λίγκα

H Super League με αίτημα που έγινε δεκτό στην τελευταία Ε.Ε. της ΕΠΟ ζήτησε η αποστολή της προκήρυξης να γίνει έως τις 18/8 και η έγκριση από την ΕΠΟ έως τις 24/8, δηλαδή την παραμονή της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν ακόμα παραμένει σε εκκρεμότητα ποιος θα είναι ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβασθούν απευθείας από τη Super League, η οποία στη μεθεπόμενη σεζόν θα διεξαχθεί με 14 ομάδες και ποιος ο αριθμός των ομάδων που θα προβιβασθούν από το πρωτάθλημα της Football League.

H προκήρυξη της Super League προβλέπει απευθείας υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας. Η προκήρυξη της Football League προβλέπει απευθείας άνοδο δύο ομάδων.

«Είναι παράλογο αυτό που συμβαίνει για τις δικές μας ομάδες. Βάζουν 1-1,5 εκατ. ευρώ για να κάνουν πρωταθλητισμό και να μην ανεβαίνουν τουλάχιστον δύο ομάδες; Πάει να γίνει κλειστό κλαμπ. Είναι άδικο αυτό που γίνεται», δήλωσε ο πρόεδρος της Football League, Λ. Λεουτσάκος για το θέμα.

Λύση στο θέμα θα δώσει η ΕΠΟ, που θα πάρει θέση με απόφασή της η οποία θα ληφθεί μέσα από συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει το Soccerplus.gr.

Στην Ε.Ε. της ΕΠΟ που έχει 17 μέλη, από τη Super League προέρχοναι οι Μπαταγιάννης (πρόεδρος), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Ασλανίδης (ΑΕΚ) και Αγραφιώτης (ΟΣΦΠ), ενώ από τη Football League προέρχεται Λεουτσάκος.

Τα υπόλοιπα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ προέρχονται από τις Ενώσεις.

Επομένως η μεγάλη λίγκα ξεκινά με συν τρεις ψήφους, έναντι της μικρής…

To Top