Μπύρος: “Να ανέβουν δυο στην Σούπερ λιγκα, έκκληση σε Γραμμένο”

Με δήλωσή του την Πέμπτη ο Γιάννης Μπύρος, ιδιοκτήτης της Δόξας Δράμας εξέφρασε την υποστήριξή του στην προκήρυξη της Football League, που προβλέπει άνοδο δύο ομάδων στη Σούπερ Λίγκα (σε αντίθεση με την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη) και ζητά από τον Βαγγέλη Γραμμένο να παρέμβει, δίνοντας λύση στο πρόβλημα.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Διαβάζω στον Τύπο ότι η Super League και ο Γιώργος Βασιλειάδης έχουν βρει τη φόρμουλα, μέσω της οποίας θα δρομολογηθεί η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Γίνεται λόγος ότι θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, ενώ από τη Football League θα ανέβει μόνο μία απευθείας και χωρίς διαδικασία πλέι οφ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο Ενώσεις διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το συγκεκριμένο θέμα. Εμείς ως Football League έχουμε καταθέσει την προκήρυξη μας, στην οποία αναφέρεται ξεκάθαρα η άνοδος δύο ομάδων. Δηλώνω ότι ως πρόεδρος της Δόξας Δράμας θα υποστηρίξω σθεναρά την προκήρυξη, για τους λόγους που κατά καιρούς έχουμε δημόσια εκφράσει ως ΠΑΕ και κάνω έκκληση, για μία ακόμη φορά, στην ΕΠΟ και προσωπικά στον κύριο Βαγγέλη Γραμμένο, να αντιμετωπίσουν με λογική και σύνεση το μείζον αυτό θέμα.

Αγαπητοί κύριοι, υπάρχουν πολλών ειδών επενδυτές και επενδύσεις. Θέλετε ένα ανταγωνιστικό και υγιές πρωτάθλημα ή σας ενδιαφέρει να εξυπηρετήσετε τα όποια συμφέροντα…»

To Top