ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η… επταψήφια χρηματιστηριακή αξία των Φέτφα-Σάσα-Iντέγε, αλλά και των υπόλοιπων “κιτρινόμαυρων” (photos)

Με γνώμονα τα στοιχεία του transfermarkt ας ρίξουμε μία ματιά στην ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή αξία των παικτών του Άρη, όπως αυτή διαμορφώθηκε για κάθε έναν ξεχωριστά, την φετινή σεζόν.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη, μόνο που συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν έχουν δύο. Μπράουν Ιντέγε, Λούκας Σάσα και Γιάννης Φετφατζίδης μοιράζονται την πρώτη θέση θέση με την χρηματιστηριακή τους αξία να είναι στο 1.000.000 ευρώ. Άνοδος υπάρχει για τον “Φέτφα”, σταθερά σε… επταψήφιο νούμερο ο Σάσα, ενώ έχει υποχωρήσει κάπως αυτή του Ιντέγε, ο οποίος το καλοκαίρι ολοκληρώνει την συνεργασία του με τους “κιτρινόμαυρους”.

Ακολουθεί ο Ντάνιελ Μαντσίνι με 800.000 ευρώ, έχοντας δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με τον Άρη, όπως και ο Λίντσεϊ Ροζ που έμεινε σταθερός στα 700.000 ευρώ. Πτώση στην χρηματιστηριακή του αξία και για τον Ντάνιελ Σούντγκρεν (600.000 ευρώ).

Αναλυτικά η λίστα των παικτών του Άρη (Προσοχή! Τα νούμερα που αναφέρονται είναι από εκτιμήσεις με βάση την απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή φέτος. Δεν σημαίνει απαραίτητα πως με γνώμονα αυτά τα νούμερα, πωλούν ή αγοράζουν οι ομάδες…):

 

To Top