ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στη λίστα ο Τσιλιγγίρης, τι ισχύει με τον Μπα…

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής προστέθηκε στην λίστα των ανθρώπων του Άρη, προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο νεαρός τερματοφύλακας είχε υπογράψει με τον Άρη πέρσι το καλοκαίρι μονοετές συμβόλαιο και όλα δείχνουν πως πλέον είναι στην λίστα όσων έχουν κληθεί ή θα κληθούν από την διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” για να ανανεώσει.

Από το… παράθυρο, είχε βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του Άρη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μάλιστα είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση. Συν τις άλλοις υπάρχει η επιθυμία από τον Άγγελο Χαριστέα να αυξήσει τα νέα παιδιά στην ομάδα, εμπιστευόμενος παράλληλα απόλυτα και τις ακαδημίες του συλλόγου.

Όσον αφορά τον Αμπού Μπα, το γεγονός πως δεν υπολογίζεται από την Ναντ, δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα παραμείνει και στον Άρη.

Ο 21χρονος αμυντικός μέσος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίχαελ Ένινγκ, όμως κάπου στην πορεία την έχασε, με τις εμφανίσεις του…

Αν πάρει μία ακόμα ευκαιρία, αυτό θα είναι απόφαση του Γερμανού προπονητή, ο οποίος σε συζητήσεις του με τους ιθύνοντες του Άρη έδειξε να είναι σε δίλημμα.

Αν αποφασίσει να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του και για την επόμενη σεζόν, αυτό θα γίνει μόνο αν μείνει ελεύθερος ή δεχθεί η Ναντ να τον παραχωρήσει ως δανεικό για μία ακόμα σεζόν.

 

To Top