slideshow-3

Όταν ο Ένινγκ συμμετείχε σε βραβευμένο γερμανικό ντοκιμαντέρ με κεντρικό θέμα την καθημερινότητα του προπονητή! (video)

Με αφορμή την… καραντίνα και στην Γερμανία, ο σκηνοθέτης αθλητικών ντοκιμαντέρ, Aljoscha Pause, επέτρεψε στους διαδικτυακούς του φίλους, να δουν δωρεάν ένα ντοκιμαντέρ με κεντρικό θέμα τους προπονητές, στο οποίο συμμετείχε και ο Μίχαελ Ένινγκ.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο “Trainer”, δηλαδή… “Προπονητής”, γυρίστηκε και προβλήθηκε το καλοκαίρι του 2013, τότε που ο νυν προπονητής του Άρη απείχε από τους πάγκους, ακολουθώντας καριέρα τηλεοπτικού σχολιαστή αγώνων, με τελευταία του ομάδα το Αμβούργο, στο οποίο ήταν και πρώτος προπονητής για 15 παιχνίδια μία διετία σχεδόν πριν.

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ, συμμετέχουν μεταξύ άλλων, οι Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Σάαφ. Χρειάστηκαν έξι μήνες γυρισμάτων και έχει ως πρωταγωνιστές τρεις νέους τότε Γερμανούς προπονητές, τους Frank Schmidt, André Schubert and Stephan Schmidt.

Συμμετείχαν επίσης οι Jürgen Klopp, Hans Meyer, Armin Veh, Mirko Slomka, Peter Neururer, Thomas Schaaf or Michael Oenning. Οπως ήταν αναμενόμενο, βραβεύτηκε με την πρώτη θέση.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό δημοσίευμα και την αφίσα του ντοκιμαντέρ (Για όσους θέλετε να δείτε μπορείτε διαδικτυακά να το αγοράσετε)…

To Top