Οδεύει προς Πανσερραϊκό ο πρώην “κιτρινόμαυρος” Τσιλιγγίρης

Σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ ενόψει Super League 1, βρίσκεται ο Πανσερραϊκός.

Συγκεκριμένα, είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κέιν Γούλερι. Ο Άγγλος εξτρέμ αγωνίστηκε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν στον Ιωνικό καταγράφοντας 9 συμμετοχές με την ομάδα της Νίκαιας. Μεταξύ άλλων πέρασε από Μπόλτον και Γουίγκαν.

Παράλληλα, ο Aπόστολος Τσιλιγγίρης θα πλαισιώσει με τον Κατσίκα την δυάδα στους τερματοφύλακες με τον Νο1 να μην έχει συμφωνήσει ακόμα.

Ο 22χρονος γκολκίπερ έχει ξεκινήσει από την Κ17 της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί σε Ηρόδοτο, Άρη, με τελευταίο σταθμό στην καριέρα του τον ΑΠΟΕΛ, χωρίς ωστόσο να καταγράψει συμμετοχή. Στους Θεσσαλονικείς είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά στην Κύπρο δεν ήταν εύκολο για εκείνον να παίξει.

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν σχεδόν συμφωνήσει και τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις, εφόσον ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα στις εξετάσεις.

To Top