ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η “επόμενη μέρα”: “Παίκτες που θέλαμε τον Ιανουάριο θα μας απασχολήσουν ξανά το καλοκαίρι”

Ο Σάββας Παντελίδης ρωτήθηκε για το αν έχει γίνει προεργασία για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αποκαλύπτοντας πως έχουν γίνει κάποια βήματα -αν και είναι ακόμα νωρίς- ενώ “φωτογράφισε” παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκε ο Άρης (βλ. Σούντγκρεν και Χόλμπεργκ μεταξύ άλλων) τον Ιανουάριο, δεν ήρθαν εν τέλει στην ομάδα, αλλά απασχολήσουν εκ νέου το καλοκαίρι.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Γίνεται προετοιμασία για τη νέα χρονιά;

“Υπάρχουν σκέψεις και έχουμε συζητήσει ορισμένα θέματα με τη διοίκηση από τον Ιανουάριο ακόμα που είχαμε εντοπίσει κάποιους μεταγραφικούς στόχους δεν μας βγήκαν αλλά το πιθανότερο είναι να μας απασχολήσουν ξανά για το καλοκαίρι. Ξέρουμε πού χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση. Ολα θα γίνουν στην ώρα τους”.

Είχατε αναφερθεί στη βελτίωση ορισμένων συνθηκών μέσα στην ομάδα, τι εννοούσατε;

“Να ξεκαθαρίσω το εξής: τα πράγματα δεν είναι άσχημα (βλ. οικονομικές συνθήκες). Δεν μπορεί να πει δηλαδή κάποιος οτι αυτό είναι η αιτία ή η αφορμή που η ομάδα πηγαίνει καλά ή δεν πήγαινε καλά το προηγούμενο διάστημα. Ασφαλώς όμως θα θέλαμε καλύτερες συνθήκες δουλειάς. Τι εννοώ; τα γήπεδα να είναι καλύτερα. Σε αυτό το κομμάτι χρειάζεται βελτίωση, χωρίς να κατηγορώ την διοίκηση γιατί είδα φωτογραφίες πώς ήταν το αθλητικό κέντρο πριν το καλοκαίρι και μπορώ να αντιληφθώ την προσπάθεια που έγινε και την πρόοδο.

Μακάρι του χρόνου να γίνει ένα βήμα παραπάνω, όχι γιατί ο Παντελίδης έχει συνηθίσει να δουλεύει σε άλλες συνθήκες. Γιατί όμως όσο ανεβαίνεις επίπεδο θα πάρεις και ποδοσφαιριστές μεγαλύτερου επιπέδου. Οταν λοιπόν αυτός έχει μάθει να δουλεύει με παροχές του οχτώ και εσύ τον βάλεις στις παροχές του πέντε, είναι δεδομένο οτι μετά από ένα σημείο θα αρχίσει να σου αποδίδει και αυτός στο πέντε. Δεν υπάρχει κανείς που θα ανεβάσει τις συνθήκες, όλοι προσαρμόζονται σε αυτές. Εχουν γίνει πράγματα, οπωσδήποτε όμως χρειάζεται βελτίωση και σε αυτό το κομμάτι”.

Διαβάστε επίσης…

ΕΔΩ (To πρώτο “ταμείο” του Παντελίδη: “Σχετικά καλό ξεκίνημα, μία δύσκολη συνέχεια και μετά… βλέπεις τον ήλιο”)

ΕΔΩ (Παντελίδης: Tην Δευτέρα συμπληρώνει… μισή σεζόν! Οι αριθμοί του Έλληνα κόουτς)

To Top