Το “καμπανάκι” του κόουτς: “Τα… δύσκολα ματς είναι τώρα!”

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Σάββας Παντελίδης, μίλησε παράλληλα για τα όσα θετικά ή αρνητικά κρατά από την παρουσία της ομάδας και την βαθμολογική συγκομιδή στα τρία ντέρμπι που προηγήθηκαν αν και χαρακτηρίζει τα ματς που ακολουθούν ακόμα πιο δύσκολα!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Τα δύσκολα για μένα, τα ντέρμπι, είναι τα ματς που έρχονται όχι αυτά που παίξαμε τώρα. Γιατί; γιατί μέσα στην εβδομάδα δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεις στους ποδοσφαιριστές τη σημασία του αγώνα και το πόσο κομβικός είναι”,σχολίασε επί του θέματος και συνέχισε:

“Στα ντέρμπι ο καθένας πάντα δίνει το κάτι παραπάνω και δείχνει οτι θέλει να παίξει, αυτό είναι το εύκολο. Είναι πολύ πιο δύσκολο λοιπόν να κρατήσεις συγκεντρωμένη την ομάδα σου όταν παίζεις με τον Απόλλωνα, να περάσεις στον παίκτη οτι πρέπει να είναι 100% συγκεντρωμένος στο γήπεδο και ότι από αυτό το παιχνίδι έχεις μόνο να χάσεις. Αν κερδίσεις τον Απόλλωνα δεν θα σου πει κανένας μπράβο, διότι ο κόσμος το θεωρεί υποχρέωση τού Αρη”.

Μετά το σετ των ντέρμπι η ομάδα μπαίνει σε διαφορετικά παιχνίδια, κατά πόσο είναι έτοιμη να παίξει απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο στο γήπεδο;

“Το πως παρουσιάζεται μία ομάδα στο γήπεδο εξαρτάται από τον αντίπαλο. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε για να αντιμετωπίσουμε όλες τις καταστάσεις, ακόμα και τις κλειστές άμυνες όπως αναμένεται να συναντήσουμε στα από εδώ και πέρα παιχνίδια μας”.

Διαβάστε επίσης για την συνέντευξη Παντελίδη:

ΕΔΩ (Η “επόμενη μέρα”: “Παίκτες που θέλαμε τον Ιανουάριο θα μας απασχολήσουν ξανά το καλοκαίρι”)

ΕΔΩ (To πρώτο “ταμείο” του Παντελίδη: “Σχετικά καλό ξεκίνημα, μία δύσκολη συνέχεια και μετά… βλέπεις τον ήλιο”)

ΕΔΩ (Παντελίδης: Tην Δευτέρα συμπληρώνει… μισή σεζόν! Οι αριθμοί του Έλληνα κόουτς)

To Top