ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Η ερασιτεχνική Λάρισα ζητά τον υποβιβασμό της… ΑΕΛ»!

Αίτηση στο Μονομελές Πρωτοδικείο Λάρισας κατέθεσε η ερασιτεχνική ΑΕΛ για διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ. Ενέργεια που -σύμφωνα με την ΠΑΕ- σημαίνει ότι ζητά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ από την Super League! Πώς προκύπτει αυτό; Η ΑΕΛ έχει καταθέσει ήδη φάκελο αδειοδότησης με βεβαιώσεις από σώμα ορκωτών λογιστών ότι δεν παρουσιάζει οφειλές, όπως αναφέρει το sentragoal.

Εφόσον περάσει επιτυχώς από την αρμόδια επιτροπή και πάρει την άδεια, αυτό σημαίνει πως τα οικονομικά της είναι απολύτως τακτοποιημένα. «Επί της ουσίας δηλαδή εκτιμάται πως το σωματείο ζητά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ από την Super League, αφού αν δεν είναι αληθή τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να αδειοδοτηθεί, δεδομένου ότι η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει ρητά πως από φέτος ΠΑΕ που δεν αδειοδοτείται υποβιβάζεται αυτομάτως ακόμη κι αν αναδειχθεί πρωταθλήτρια» αναφέρει η επίσημη θεση της ΠΑΕ.

Επίσης, καταλογίζει στην ερασιτεχνική πως ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα παραμονές ενός πολύ κρίσιμου αγώνα. «Η προτεινόμενη ημερομηνία εκδίκασης (4/4), είναι η ημέρα που αρχίζει η διαδικασία αξιολόγησης του φακέλου της ΠΑΕ ΑΕΛ από τον επικεφαλής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ κ.Δημητρίου. Είναι δε και η παραμονή του ενδεχομένως κρισιμότερου αγώνα της χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης» υποστηρίζουν οι «βυσσινί».

To Top