ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ευκαιρία και η πρόκληση για τον Χάγκινς στην Πυλαία

Ο Τζαμέλ Χάγκινς διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, δεν αποδίδει όπως στο ξεκίνημα της περιόδου, το 2016 δεν έχει μπει καλά για τον ίδιο, αλλά έχει μπροστά του και μια ευκαιρία και μια πρόκληση για να δείξει τον σέντερ που έκανε τη διαφορά στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Ο Αμερικανός σέντερ είναι παίκτης που εξελίσσεται και υπό αυτό το σκεπτικό είναι φυσιολογικό να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Εξελίσσεται όχι μόνο σε ότι αφορά το κομμάτι του μπάσκετ, άλλωστε φέτος για πρώτη φορά έβαλε στο ρεπερτόριό του κινήσεις με πλάτη στο καλάθι, αλλά και στο κομμάτι της νοοτροπίας, της προσέγγισης ενός αγώνα.

Οι τέσσερις σερί ήττες τον αποσυντόνισαν σε όλα τα επίπεδα, είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχει επηρεαστεί και προσπαθεί να βρει τον καλό του εαυτό. Αύριο στην Πυλαία θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και αυτό το “ματς απ” είναι και η ευκαιρία και η πρόκληση για τον Χάγκινς να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Επιπροσθέτως, ο Άρης τον χρειάζεται και πάλι πίσω γιατί δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να έχει την ίδια απόδοση που είχε με την Άλμπα ο Βασίλης Σίμτσακ. Ο Χάγκινς πρέπει να βγει μπροστά, πρέπει να βρει και πάλι τον καλό εαυτό του για να δώσει λύσεις και αμυντικά και επιθετικά.

To Top