ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ευκαιρία που περίμεναν! Ανοίγει το ροτέισον ο Ένινγκ…

Λίγα 24ωρα πριν την μεγάλη τους “μάχη” για το Κύπελλο, Άρης και ΑΕΚ θα κοντραριστούν και για τα πλέι οφ της Super League.

Το βράδυ του Σαββάτου (20/6, 21:30), για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Άρη και θα “καίγεται” για τη νίκη, καθώς παλεύει για να τερματίσει 2η. Από την άλλη, ο Άρης θα… προετοιμάζεται για το ματς Κυπέλλου στις 24 Ιουνίου, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το οποίο γι αυτόν είναι η… μισή φετινή σεζόν, εφόσον η υπόλοιπη μισή είναι ο τελικός!

Στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος, ο Μίχαελ Ένινγκ θα προχωρήσει σε ροτέισον, καθώς δεν υπάρχει κανείς λόγος να ρισκάρει, λίγες μέρες πριν την ρεβάνς του Κυπέλλου.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στην ομάδα, που στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα αγωνιστούν βασικοί, είτε μετά από πολύ καιρό, είτε ακόμα και για πρώτη φορά φέτος. Είναι η ευκαιρία που περίμεναν για να δείξουν πως μπορούν να έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Απέναντί τους άλλωστε θα έχουν μία ΑΕΚ με μεγάλο κίνητρο σε αυτό το ματς, οπότε οι απαιτήσεις θα είναι υψηλές γι αυτούς και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα μεγάλος. Αν περάσουν με επιτυχία το “τεστ”, τότε θα διεκδικήσουν κι άλλες ευκαιρίες μέσα στα πλέι οφ.

Οι Μαντσίνι, Μπα, Τόνσο, Μαρτίνες και Σόουζα θα προετοιμαστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με προοπτική το αρχικό σχήμα, όπως και οι νεαροί Μπακούτσης-Μπαγκαλιάνης.

Μένει να φανεί, πόσο θα ανοίξει το ροτέισον ο Γερμανός προπονητής του Άρη και πόσο χρόνο θα δώσει σε αυτή την αναμέτρηση σε ορισμένους από τους “βασικούς” του που θα χρησιμοποιήσει.

To Top