ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Λοκάρει” στην ΑΕΚ από σήμερα ο Άρης, ξεκινά προετοιμασία για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Μέσα σε διάστημα 8 ημερών από σήμερα, ο Άρης θα αντιμετωπίσει δύο φορές την ΑΕΚ, με την αναμέτρηση της 24ης Ιουνίου να είναι η σημαντικότερη (μέχρι την επόμενη, δηλαδή τον τελικό) της φετινής σεζόν για τους “κιτρινόμαυρους”!

Οι παίκτες του Μίχαελ Ένινγκ, προπονήθηκαν και χθες στο Νέο Ρύσιο, λίγο μετά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, όμως η προετοιμασία τους γι αυτά τα ματς θα ξεκινήσει επί της ουσίας από σήμερα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», με τον Γερμανό προπονητή να έχει αρχικά στο μυαλό του την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο (20/06, 21:30), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.

Φυσικά, αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι η ρεβάνς του Κυπέλλου λίγα 24ωρα μετά, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, καθώς μέσω του πρωταθλήματος ο Άρης πέτυχε τον στόχο του, το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έτσι λοιπόν, αναμένεται με ενδιαφέρον ο τρόπος διαχείρισης των δύο παιχνιδιών από τον Ένινγκ, με τον 54χρονο προπονητή να ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του Άρη για το Σάββατο. Προκειμένου να μην έχει απρόοπτα, όσον αφορά την παρουσία των βασικών του, στο ματς Κυπέλλου που είναι καθοριστικής σημασίας για τον σύλλογο.

 

To Top