ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η νέα πρόταση του Άρη σε Κουέστα, ο Έμαν και η… μεταγραφή στον “άσο”

Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του Χουλιάν Κουέστα, μπήκαν στην τελική τους ευθεία από την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Άρης έκανε την πρότασή του στον Ισπανό γκολκίπερ, για διετές συμβόλαιο, όμως παρατηρήθηκε μία διαφορά στο οικονομικό κι έτσι η πλευρά του 29χρονου τερματοφύλακα, κατέθεσε την δική της αντί-πρόταση.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εξετάσουν προσεκτικά τις δύο προτάσεις, προκειμένου στις τελικές τους συζητήσεις να θέσουν νέα δεδομένα επί τάπητος, ώστε να υπάρξει συμφωνία. Άλλωστε, είναι κοινή επιθυμία και των δύο να συνεχίσουν μαζί.

Αυτό το νέο ραντεβού θα γίνει τα επόμενα 24ωρα, με τους ιθύνοντες του Άρη να είναι διατεθειμένοι να ανέβουν ελάχιστα οικονομικά, καθώς σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορούν να δώσουν στον Ισπανό, όσα συζήτησαν προ κορωνοϊού.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα υπάρχουν και οι Φάμπιαν Έμαν και Απόστολος Τσιλιγγίρης.

Ο Αυστριακός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Άρη, όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Από την Αυστρία υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του και αν καταφέρει ο Άρης και λύσει το ban, είναι στις προθέσεις του να αποκτήσει τερματοφύλακα, οπότε θα βρεθεί 3ος στη σειρά (εφόσον συμφωνήσει και παραμείνει ο Κουέστα).

Για τον νεαρό Τσιλιγγίρη έχει παρθεί η απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι, όμως ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις.

 

To Top