ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καθοριστική συνάντηση Χαριστέα με Γκάμα-Ματίγια, τα λένε σήμερα για τις ανανεώσεις!

Έπειτα από μια σειρά συζητήσεων τις προηγούμενες μέρες, σήμερα θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού από πλευράς Άρη, με τους Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια.

Ο διευθυντής των κιτρινόμαυρων Άγγελος Χαριστέας θα καθίσει στο τραπέζι με τους δυο ποδοσφαιριστές για να πουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της πιθανής μετέπειτα συνεργασίας τους κι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου να επικυρώσουν κι επίσημα την ανανέωση των συμβολαίων τους με τον Άρη.

Τα δεδομένα στις δύο περιπτώσεις και οι διαφορές που έχουν προκύψει θα είναι το κύριο θέμα συζήτησης. Ο Άρης προσφέρει κλειστό διετές συμβόλαιο στον Χαβιέ Ματίγια, κάτι που ήταν η αρχική του επιθυμία, ωστόσο υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό. O Aρης αναμένεται να ανεβάσει την προσφορά του, κοντά στις 230.000 ευρώ, προκειμένου να πει ο Ισπανός μέσος το τελικό “ναι”.

Όσον αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο 1+1, με τον Άρη να προσφέρει 300.000 ετήσιες απολαβές στον Πορτογάλο, που αξιώνει περίπου 50.000 περισσότερα. Υποστηρίζεται, πως αν ανέβει λίγο ο Άρης, τότε ο Γκάμα θα ρίξει κάπως τις απαιτήσεις του για να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.

Βασικό απαιτούμενο, όμως και στις δύο περιπτώσεις, είναι η τακτοποίηση των φετινών οικονομικών εκκρεμοτήτων, κάτι που έχει ήδη δρομολογήσει η ΠΑΕ Άρης με τους δύο παίκτες να έχουν πάρει ήδη τα περισσότερα χρήματά τους.

Μετά την επικύρωση της συμφωνίας με Γκάμα και Ματίγια, αναμένεται να πάρουν σειρά και οι υπόλοιποι παίκτες με τους οποίους θέλει να συνεχίσει ο Άρης, όπως είναι οι Κόρχουτ, Λάρσον, Κουέστα.

To Top