“Η ευκαιρία του Κατίδη” από τη Νοβάρα και η… προσμονή “δώρο” 350.000 ευρώ από τον Άρη!

Οι Ιταλοί μιλάνε για την ευκαιρία του Κατίδη στη Νοβάρα και στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης προσμένει τα τροφεία (μπορεί να φτάσουν μέχρι 350.000 ευρώ) για τη μετακίνηση του παίκτη στην ιταλική ομάδα!

Για την μεταγραφή του Γιώργου Κατίδη, μίλησε ο πρόεδρος της ιταλικής Νοβάρα, Μάσιμο Ντε Σάλβο, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε και τον περιβόητο πια χαιρετισμό του νεαρού παίκτη, πανηγυρίζοντας ένα γκολ, χαρακτηρίζοντας “ανόητη” την κίνηση αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

“Αυτές τις ημέρες οριστικοποιούμε μία μεταγραφική υπόθεση που για μας είναι σημαντική από τεχνική άποψη. Καταθέτουμε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Κατίδη, ενός ποιοτικού μέσου γεννημένου το 1993.

Την περασμένη σεζόν, ο παίκτης είδε το όνομά του στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για ένα σοβαρό όσο και χαζό περιστατικό. Αντιδρώντας μετά από ένα γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα, έκανε έναν ρωμαϊκό χαιρετισμό που φέρνει δυστυχώς στη μνήμη επώδυνες στιγμές της παγκόσμιας ιστορίας.

Δεν έχουμε την παραμικρή πρόθεση να υποβαθμίσουμε την χειρονομία, την οποία καταδικάζουμε ως ασεβή απέναντι σε εκατομμύρια ανθρώπους που εξαιτιάς λανθασμένων ιδεωδών και μύθων, υπέφεραν και πλήρωσαν με τη ζωή τους.

Είδαμε όμως ένα παιδί που ανόητα δεν γνώριζε την σημασία της κίνησης στην οποία προχωρούσε και ο οποίος τώρα επιτέλους έχει απόλυτη επίγνωση για το δράμα που προκάλεσε.

Σε αυτό το παιδί αποφασίσαμε να δώσουμε μία ευκαιρία επειδή θεωρούμε πολύ σημαντικό να διαπράττουμε λάθη αλλά και επίσης σημαντικό να έχουμε επίγνωση για αυτά.

Η πολιτική για μας μένει έξω από το ποδόσφαιρο, όχι η μνήμη, και πιστεύουμε πως πρέπει να υπενθυμίζουμε στα παιδιά μας αυτό που έγινε στην ιστορία ώστε να μην ξανασυμβεί ποτέ ξανά”.

To Top