Σκληρή γλώσσα από Αρβανίτη! “Η ομάδα ουσιαστικά έχει πτωχεύσει”

Την άποψη ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον Άρη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, τονίζοντας ότι μοναδική λύση για να βγει ο Άρης από το αδιέξοδο είναι η συσπείρωση γύρω από το τμήμα.

Μιλώντας στον “Αρένα” τόνισε πως “αυτή τη στιγμή η ΚΑΕ Άρης βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Εμείς ενημερώσαμε τους μετόχους για τις απαιτήσεις του άρθρου 99. Ενημερώσαμε το ARIS GOLDEN CLUB, θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα και θα περιμένουμε να είναι άπαντες παρόντες. Θα κάνουμε την άλλη εβδομάδα συνέντευξη τύπου και θα μιλήσουμε στον κόσμο με ειλικρίνεια. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την ομάδα, ουσιαστικά έχει πτωχεύσει. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να βρεθούν χρήματα, ανέκυψε ξανά το θέμα της αδειοδότησης και οι απαιτήσεις για το άρθρο 99 αλλά και οι υποχρεώσεις της ομάδας. Πρέπει όλοι να αν αναλάβουμε τις ευθύνες μας, τα χρέη είναι δυσβάστακτα. Έχουν όνομα και επώνυμο αλλά πρέπει εμείς και όλοι οι Αρειανοί να το αντιμετωπίσουμε”.

Για το θέμα με τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε πως “έχουμε κάνει συγκεκριμένη πρόταση. Θέλουμε να τελειώνει το θέμα ως τη Δευτέρα, αρνητικά ή θετικά. Μας βοήθησε και τον βοηθήσαμε, είναι φίλος και έχουμε σχέση ειλικρίνειας. Του προσφέραμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, είτε μείνει είτε φύγει θα παραμείνει φίλος. Ο Άρης όμως είναι πάνω από πρόσωπα αν δεν τα βρούμε, θα αναζητήσουμε τη καλύτερη λύση”.

 

To Top