Η Ευρώπη θέλει να βλέπει τον Άρη να προχωρά

Καλησπέρα, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους αφού δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε τις τελευταίες βδομάδες.

Σας γράφω λίγο μετά την επιστροφή μου από το νοσοκομείο όπου επισκέφτηκα έναν γιατρό. Δεν ήταν κάτι σημαντικό αλλά τέτοιες στιγμές συνειδητοποιείς πόσο πολύτιμο αγαθό είναι η υγεία. Το λέω αυτό γιατί η οικονομική κρίση έχει πλήξει την Ελλάδα και την Ιταλία και πολλές φορές συλλαμβάνουμε τον εαυτό μας να σκεφτόμαστε πράγματα που δεν είναι το ίδιο σημαντικά με την υγεία.

Να περάσουμε όμως στην ομάδα που διανύει μια πολύ κρίσιμη περίοδο με συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιούροκαπ. Έμαθα για την εντός έδρας νίκη επί του Περιστερίου που δεν συνοδεύτηκε με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Επόμενος αγώνας με τον Παναθηναϊκό στο Αλεξάνδρειο. Ακόμη κι αν δεν είναι τόσο δυνατός όσο τα προηγούμενα χρόνια παραμένει, ίσως η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Επίσης έχει στον πάγκο του τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Θα είναι ένα παιχνίδι πρόκληση για τον προπονητή, τους παίκτες και τον κόσμο του Άρη. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις με τους καλύτερους. Πιστεύω πως θα γίνει μεγάλη tsaldaris paokμάχη όπως κάθε φορά που ο Άρης αντιμετωπίζει μια μεγάλη ομάδα της Αθήνας. Είναι στο DNA του Άρη να έχει πάντα καλή απόδοση όταν αντιμετωπίζει μεγάλες και ισχυρές ομάδες. Ξέρουμε όλοι πως μια νίκη επί του Παναθηναϊκού θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των παικτών και θα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Τρίτης με την Κίμκι και πάλι στο Αλεξάνδρειο. Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως η Ευρώπη θέλει τον Άρη στις διοργανώσεις της και θέλει να τον βλέπει να προχωρά.

Θα ήθελα να σταθώ στον Δημήτρη Τσαλδάρη. Τον θυμάμαι ως παίκτη της Σάσαρι γιατί σχολίασα αρκετά παιχνίδια της για λογαριασμό του SKY. Μου είχε κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση και πιστεύω πως θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά τον Άρη να πετύχει τους στόχους του.

Σας αφήνω και εύχομαι να μπορέσει ο Άρης να πάρει τις νίκες που θέλει!

To Top