Χωρίς ξένους κόντρα στον Ηρακλή

Με σύνθεση ανάγκης, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, θα παραταχθεί ο Άρης στο αυριανό ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Ηρακλή στη Μίκρα (19:00) για τη 12η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» αναμένεται να μην έχουν κανέναν ξένο παίκτη στην σύνθεσή τους, αφού επίκειται η λύση της συνεργασίας με τον Ιβάιλο Μπαρούτοφ.

Τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα για την ομάδα του Γιώργου Γιάτση, με την οποία θα κάνει το ντεμπούτο του ο νεοαποκτηθείς Αινείας Τζελάτης. Ο 29χρονος διαγώνιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπαρούτοφ, η τυπική αποχώρηση του οποίου θεωρείται θέμα ωρών.

Κατά τα άλλα, οι «κίτρινοι» θα έχουν το ίδιο σχήμα όπως και κόντρα στον Παμβοχαϊκό, δηλαδή θα κατέβουν με πασαδόρο τον Κυπριανό, κεντρικούς τους Κοντογιάννη, Κιόση, ακραίους τους Ριζόπουλο, Κυριακίδη και λίμπερο τον Μπαμπαλιούτα. Υποχρέωσή τους, να υπερβάλουν εαυτούς σε αγωνιστικότητα, ώστε να παρουσιαστούν αξιόμαχοι απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής θα έχει πάντως την σκέψη στο κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Τρίτης (17/01) με τη Νόλικο Μαασέικ στο Βέλγιο, όπου θα κριθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος έμεινε προ ημερών ελεύθερος από τον Άρη, ωστόσο η μεταγραφή του δεν έχει επισημοποιηθεί και έτσι ο παίκτης δεν θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στην μέχρι πρότινος ομάδα του, για ευνόητους λόγους.

To Top