Η ζωγραφιά και τα… παστέλια (videos)

Τα παιχνίδια του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, παρά τη μικρή τους προϊστορία έχουν πολλές ιδιαιτερότητες. Παίκτες των Αρκάδων φόρεσαν στη συνέχεια τη φανέλα του Άρη, ενώ ο Σάκης Τσιώλης που βρέθηκε στον πάγκο των «κίτρινων», τώρα προπονεί την ομάδα της Πελοποννήσου. Πέρα όμως από όλα αυτά τα στοιχεία έχουν και πολύ όμορφα γκολ. Εκπληκτικά τέρματα, με το ομορφότερο εξ’ αυτών ένα…

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 
15 Νοεμβρίου του 2008, ο Άρης υποδέχτηκε τον Αστέρα σε ένα σαββατιάτικο παιχνίδι που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ο κόσμος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» άρχιζε να σπεύδει λίγο μετά τη σέντρα μιας και είχε προηγηθεί το ντέρμπι του μπάσκετ στο «Αλεξάνδρειο» κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ο «Αυτοκράτορας» είχε πετύχει ακόμη μία συνηθισμένη νίκη επί του συμπολίτη με 87-76 και οι οπαδοί των «κίτρινων» συνέχισαν το πάρτι στο Χαριλάου, με μόνο ζητούμενο τη νίκη επί του Αστέρα.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τον Άρη, με τον Φιλομένο να ανοίγει το σκορ στο 13ο λεπτό, σε μία φάση με πολλαπλά λάθη στην άμυνα της ομάδας του Κίκε Ερνάντεθ.

Ο Άρης στη συνέχεια πίεσε προσπάθησε αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα, για να έρθει το 26ο λεπτό. Ο Νέτο έκανε από τα δεξιά μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, ξεπερνώντας με «ποδιά» τον Νταμόντε και σέρβιρε με σέντρα την ισοφάριση στον Σέρχιο Κόκε. Η εξέλιξη της φάσης, ένα απίθανο βολ πλανέ του Ισπανού που άφησε άναυδο τον Αμπάρη και σήκωσε όλο το γήπεδο όρθιο. Η εξέλιξη του αγώνα όμως δεν ήταν η ιδανική, μιας και το 1-1 παρέμεινε, παρά την υπεροχή του Άρη, όμως άπαντες θυμούνται εκείνο το γκολ, ως ένα από τα ωραιότερα που έχει βάλει ο Άρης, τα τελευταία χρόνια.

Όπως… γκολάρα ήταν εκείνη του Μάρκο Αουρέλιο στη νίκη με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης τον Φεβρουάριο του 2008! 

Αξίζει να τα θυμηθούμε

{youtube}-ABko_fliHs|640|360|1{/youtube} 

{youtube}Vx1Qk1qk8Is|640|360|1{/youtube} 

 

To Top