Θαυμάστε τους: Δεν παίζουν στον τελικό Μήτρογλου και Τάτος!

Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, μετά την πρόκριση που πήραν οι Πειραιώτες (0-0 στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ). Έλα, όμως, που το Μήτρογλου και Τάτος δεν θα μπορούν να παίξουν κόντρα στην… ομάδα τους.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Είναι θέμα διοίκησης. Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο υπάρχουν πολλοί δανεικοί παίκτες. Τις περισσότερες φορές δεν παίζουν. Είναι θέμα της συμφωνίας που υπάρχει. Θα δούμε τι θα γίνει» δήλωσε σε σχετική ερώτηση το απόγευμα ο προπονητής του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης.

Ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα παίξουν στον τελικό του Κυπέλλου με τη φανέλα του Ατρόμητου τόσο ο Κώστας Μήτρογλου όσο και ο Ανδρέας Τάτος.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα λέει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα παίξουν τόσο ο Μήτρογλου όσο και ο Τάτος. Διότι σύμφωνα με την επίσημη θέση: “κατά τον δανεισμό των δυο παικτών από τους Πειραιώτες στον Ατρόμητο, είχε συμφωνηθεί να μην παίξουν αμφότεροι στα μεταξύ τους ματς”.

Σε δηλώσεις του ο Ανδρέας Τάτος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να σας πω τώρα αν θα παίξω. Κάθε παίκτης πάντως θέλει σίγουρα να αγωνίζεται σε τέτοια παιχνίδια», ενώ ο Κώστας Μήτρογλου απέφυγε να σχολιάσει το αν θα παίξει στον τελικό. Εξαιρετικά!

To Top