Κατατέθηκε πλήρης ο φάκελος ανακούφιση στην ΠΑΕ!

Τέλος καλό, όλα καλά σε ότι αφορά τον φάκελο της ΠΑΕ Άρης στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ακριβώς στις 7.30μ.μ. κατατέθηκε ο φάκελος από τα χέρια του συμβούλου της ΠΑΕ Τάσου Ορφανίδη. Ανακούφιση στην Αλκμήνης και διαβεβαιώσεις, ότι «όλα τέλειωσαν με τον καλύτερο τρόπο».

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αίσιο τέλος πήρε το θέμα του φακέλου για την αδειοδότηση της κίτρινης ΠΑΕ. Η 4η Απριλίου είναι η καταληκτική μέρα για την κατάθεση του φακέλου της αδειοδότησης. Από το μεσημέρι της Τετάρτης, βρέθηκαν στην Αθήνα το μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ και υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος Τάσος Ορφανίδης, μαζί με την υπάλληλο των γραφείων Έμμυ Βουτσά προκειμένου να κατατεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ τον φάκελο αδειοδότησης και να δοθεί τέλος στην παρούσα φάση στο συγκεκριμένο σίριαλ, μαζί με το τέλος της αγωνίας των οπαδών του συλλόγου. 

Μετά από αρκετών ωρών αναμονή, ο εκπρόσωπος των κίτρινων πέρασε την πόρτα της επιτροπής αδειοδότησης της Ομοσπονδίας ακριβώς στις 7.30 το απόγευμα και αφού προηγήθηκαν άλλες ομάδες.

Η διαδικασία κράτησε περίπου 30’ , διάστημα κατά το οποίο παρουσιάστηκαν τα βασικά στοιχεία του φακέλου. Εκτός από την ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, ο φάκελος που παραδόθηκε, περιείχε αποδεικτικά εξοφλήσεων και όλα τα έγγραφα με τους διακανονισμούς των οφειλομένων ως τις 30/12 του 2011 προς παίκτες, προπονητές, προσωπικό.

Το τέλος της βρήκε όλους τους ανθρώπους του Άρη ανακουφισμένους. Σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνουν «ο φάκελος είναι πλήρης, έχει όλα όσα απαιτούνται και ο Άρης θα πάρει και φέτος την άδεια, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια». 

Κατά γενική ομολογία ήταν μια δύσκολη και επίπονη περίοδος, κατά την οποία οι παράγοντες του Άρη προσπάθησαν να φέρουν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Από δω και πέρα, η αρμόδια επιτροπή θα εξετάσει τον φάκελο και σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινώσει τις πρώτες εκτιμήσεις για τις περισσότερες των ομάδων μετά το Πάσχα.

Ο Άρης εφόσον όλα εξελιχθούν θετικά, θα εξασφαλίσει άδεια όχι μόνο για τη συμμετοχή στο επόμενο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για το Γιουρόπα λιγκ, εφόσον καταφέρει να συμμετέχει, μέσα από το… «παραθυράκι» που προκύπτει από την ενδεχόμενη τιμωρία του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ.
 

To Top