ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η θέληση του Νταρίντα και τα διλήμματα στη μεσαία γραμμή ενόψει Πανσερραϊκού

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει τις τελικές σκέψεις για την ενδεκάδα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, με την προσοχή να πέφτει περισσότερο στη μεσαία γραμμή.

Ο Βερτστράτε θεωρητικά είναι ο σίγουρος, ενώ από εκεί και πέρα πολλά θα εξαρτηθούν από την ετοιμότητα του Νταρίντα. Ο Τσέχος εκμεταλλεύτηκε τις μέρες της διακοπής για να πάρει κάποιες ανάσες και να αναρρώσει πλήρως από τις ενοχλήσεις που έχει στον κοιλιακό.

Ενοχλήσεις που δεν… άφησαν σε απόλυτο βαθμό τον Τσέχο μέσο του Άρη, παρά το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διακοπής, προφυλάχθηκε και δεν συμμετείχε σε μεγάλο κομμάτι της μίνι προετοιμασίας προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περισσότερο.

Ανάλογα με το πως θα αισθάνεται ο Νταρίντα, θα εξαρτηθεί και η παρουσία του στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίζει, την ώρα που η επιθυμία του ίδιου του Τσέχου είναι να παίξει κανονικά.

Από εκεί και πέρα, την πόρτα της ενδεκάδας χτυπούν ο Πάρντο και ο Τζούρασεκ, με έναν εκ των δύο να μπαίνει τελικά στο βασικό σχήμα, σε περίπτωση που αγωνιστεί από την αρχή ο Νταρίντα.

To Top