Η θρυλική πορεία του Άρη με Κούπερ αναβίωσε στην Ιταλία! (photos)

Είναι τόσο πρόσφατη, αλλά μοιάζει τόσο μακρινή… Η θρυλική πορεία του Άρη στην Ευρώπη με προπονητή τον Έκτορ Κούπερ πριν από τρεις περιόδους αναβίωσε στην Ιταλία! Πώς;

Η περιοχή του Σαν Βίτο Ντι Καντόρε μπορεί να ντύθηκε στα χρώματα της Σιένα και παντού έβλεπες σημαίες της ομάδας με φόντο το άσπρο και το μαύρο, όμως, η καρδιά της τελικά αποδείχθηκε ότι έχει… ρίζες κιτρινόμαυρες. Ή τουλάχιστον ότι χτυπάει σε κιτρινόμαυρο τέμπο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η Πέμπτη ήταν η τελευταία ημέρα παραμονής της Σιένα στην περιοχή του Σαν Βίτο και διοργανώθηκε από την τοπική κοινότητα μεγάλη εκδήλωση, μια ξεχωριστή γιορτή. Στην κεντρική πλατεία του γραφικού ιταλικού χωριού μαζεύτηκαν αρκετές εκατοντάδες φίλων της Σιένα.

Ο Άρης, όπως ήταν φυσικό, ήταν προσκεκλημένος. Εξαιτίας της καταπόνησης από το πολύωρο οδικό ταξίδι, δεν κατέστη δυνατό να παραβρεθεί ο προπονητής της ομάδας Μάκης Κατσαβάκης, αλλά και κάποιοι από τους ποδοσφαιριστές. Τον κιτρινόμαυρο σύλλογο εκπροσώπησαν οι Θόδωρος Κάντας, Ηλίας Καρακώστας και Γιάννης Γιώρης, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τον απλό κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση, δέχθηκαν τον χαιρετισμό των τοπικών «αρχόντων», τις ευχαριστίες, αλλά και τα θετικά σχόλια.

Ξεχωριστή στιγμή, η οποία έδωσε κουράγιο, αλλά και μήνυμα σε όλους, ήταν όταν οι διοργανωτές της εκδήλωσης εκφράστηκαν με εγκωμιαστικά σχόλια στην γενικότερη Ευρωπαϊκή πορεία του Άρη στο Europa League, θυμήθηκαν τις νίκες επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με προπονητή τον Έκτορ Κούπερ και παραδέχθηκαν ότι εκείνη την χρονιά η κιτρινόμαυρη ομάδα «ακούστηκε» με ηχηρό τρόπο.

Ο Άρης είναι ζωντανός. Και στην Ιταλία! Αρκεί να τον αφήσουν να αναπνέει!

 

To Top