Πεντάωρο… καψόνι στις Άλπεις!

Μετά από μια φοβερή ταλαιπωρία πέντε και πλέον ωρών (!), η αποστολή του Αρη, έφτασε τελικά στην πόλη Σαν Βίτο, όπου το απόγευμα της Παρασκευής θα αναμετρηθεί με τη Σιένα στο πρώτο φιλικό της νέας περιόδου.

Ένα είναι σίγουρο ότι κανείς δεν θα ξεχάσει αυτή την (δυσάρεστη) εμπειρία. Είναι χαρακτηριστικό πως το «κιτρινόμαυρο» πούλμαν διέσχισε τις Ιταλικές Άλπεις για να φτάσει από το Πράτο στον προορισμό του, δηλαδή το Σαν Βίτο, γεγονός που δυσκόλεψε το ταξίδι κι έκανε πολλά από τα μέλη της ομάδας να δυσφορούν, λόγω της κόπωσης.

Είναι ενδεικτικό ότι η αποστολή ξεκίνησε από τη… βάση της, το Πράτο στις 5μ.μ. και έφθασε στο Σαν Βίτο κατάκοπη λίγο μετά τις 10μ.μ.! Δηλαδή πέντε ώρες υπό δύσκολες συνθήκες.
Όπως είναι λογικό το γεγονός αυτό προκάλεσε τη δυσαρέσκεια του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του, αλλά και των παικτών, οι οποίοι δεν έβλεπαν την ώρα να πάνε στα δωμάτιά του για ξεκούραση. Είναι προφανές ότι ο προγραμματισμός που έγινε δεν είχε προβλέψει την μεγάλη διαδρομή των220 χιλιομέτρων και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Η σκληρή πραγματικότητα, όμως, λέει ότι ο Άρης έχει αγώνα κι όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη!

To Top