Νύχτες… μοναξιάς στο κάστρο του Σλουντέρνο

Ο Άρης συνεχίζει το οδοιπορικό του στη Ιταλία. Πράτο μετά Σαν Βίτο και στη συνέχεια κι άλλα φιλικά στο πρόγραμμα που θα βοηθήσουν στο χτίσιμο της νέας ομάδας… Υπάρχει κι άλλη πλευρά του φεγγαριού.

Ο απεσταλμένος του συνδρομητικού καναλιού Παναγιώτης Στεφάνου γράφει χαρακτηριστικά:

«Ήταν ίσως η πιο ξεκούραστη ημέρα από τότε που πατήσαμε το πόδι μας στο Πράτο Άλο Στέλβιο της Βόρειας Ιταλίας. Ξεκούραστη για εμάς, όχι όμως και για τους ποδοσφαιριστές του Αρη, οι οποίοι υποχρεώθηκαν μετά την πρωινή προπόνηση και τη «βιντεοθεραπεία», να μπουν στο πούλμαν της ομάδας, προκειμένου να μεταβούν στο Σαν Βίτο, ενόψει του φιλικού με τη Σιένα. Πράγμα που συνέβη, έπειτα, βεβαίως, από τρεις και πλέον ώρες διαδρομής.

Όσο για εμάς; Μόνοι, πια, στο Πράτο, αναλωθήκαμε σε βόλτες και αναρρίχηση στο κάστρο του γειτονικού Σλουντέρνο. Η θέα από εκεί ψηλά, είναι πραγματικά μαγευτική! Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέται, κανείς, γιατί και στη δική μας χώρα η οποία δεν στερείται από τέτοιου είδους αξιοθέατα, να μην υπάρχει η κατάλληλη υποδομή για να τα απολαμβάνουμε όπως θα έπρεπε; Αλλά, τι ψάχνω να βρω τέτοια ώρα.. Καληνύχτα!»

 

To Top