Εξετάζουν Τζακ Τάουπ για επίθεση και Κάστσελαν για κέντρο (video)

Πολλοί είναι οι παίκτες που εξετάζει ο Μάκης Κατσαβάκης. Ένας από αυτούς που εξετάζουν οι κίτρινοι ως εν δυνάμει εναλλακτική λύση για την επίθεση είναι  Τζακ Τάουπ, μετά την “σιγή ασυρμάτου” του Χαριστέα. Όσο για το κέντρο; Ο Μλάντεν Κάστσελαν είναι από τους βασικούς υποψήφιους.

Σε ότι αφορά την επίθεση ξεχωρίζει ο Τάουπ. Πρόκειται για τον 29χρονο Ολλανδό επιθετικό της Βόλενταμ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Β’ κατηγορία της πατρίδας του με 20 γκολ.

Ο ύψους 1,86 φορ από την Ολλανδία έχει πετύχει 114 γκολ σε 260 αγώνες με την Βόλενταμ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε στην Γκρόνιγκεν (2004-05) χωρίς να σκοράρει σε 11 αγώνες.

Η περίπτωση του Ολλανδού στράικερ είναι μια από τις πολλές που βρίσκονται στην λίστα του Κατσαβάκη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και παίκτες από την Ισπανία, αλλά και την κεντρική Ευρώπη.

Σε ότι αφορά το κέντρο ξεχωρίζει ο Κάστσελαν. Πρόκειται για τον 29χρονο Μαυροβούνιο αμυντικό χαφ Μλάντεν Κάστσελαν της Γιαγκελόνια με θητεία σε πολωνικές, σερβικές ομάδες και πρωταθλητή πέρσι στην Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς.

Τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά και ο πρώην προπονητής του Άρη Μίχαλ Πρόμπιερζ που τον είχε υπό την καθοδήγησή του τόσο στην Γιαγκελόνια όσο και στην Λοντζ και όταν ρωτήθηκε για τον 29χρονο Μαυροβούνιο, υποστήριξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Δείτε εδώ τον Τάουπ να σκοράρει

 

To Top