“Ποια” είναι η Σιένα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Άρης (photos)

Η Σιένα θα βρεθεί σήμερα στις 6.μ.μ. στον δρόμο του Άρη. Η ιταλική ομάδα με τα ασπρόμαυρα έχει βασικό χορηγό στη φανέλα της την γνωστή τράπεζα Montepaschi, η οποία είναι χορηγός χρόνια και στην μπασκετική ομάδα, που πρωταγωνιστεί σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο.

Φέτος δεν θα έχει στο ρόστερ της τον Ματία Ντέστρο. Ο Ιταλός επιθετικός δόθηκε δανεικός στην Ρόμα με οπτιόν αγοράς περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ, παρόλ’ αυτά ο Σέρζε Κόσμι, γνωστός κυρίως από την θητεία του στην Περούτζια, έχει δημιουργήσει ένα αρκούντως ομοιογενές σύνολο.

Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια της Σιένα, η οποία μετράει μόνο νίκες και μάλιστα στα δύο πιο δυνατά τεστ, επιβλήθηκε της Τορίνο με 4-2 και της Λάτσιο προχθές με 1-0.

Ο Κόσμι χρησιμοποίησε τους Πέγκολο, Τέρζι, Πάτσι (Μπελμόντε 1′), Κοντίνι, Σέστου, Βεργκάσολα, Ντ’ Αγκοστίνο (Κάπολα 37′), Μανίνι (Παραβιτσίνι 29′), Ρούμπιν, Μπογκντάνι (Παολούτσι 10′), Λαρόντο.

Αυτοί που ξεχωρίζουν από την φετινή Σιένα είναι ο 30χρονος Γκαετάνο Ντ’ Αγκοστίνο, το “μυαλό” της ομάδας και αυτός από τον οποίο γίνεται όλο το δημιουργικό παιχνίδι, ο Έρχον Μπογκντάνι, 35χρονος Αλβανός επιθετικός, γυρολόγος των ιταλικών γηπέδων με 77 γκολ στην Serie A και ο αρχηγός της ομάδας, ο 36χρονος Σιμόνε Βεργκάσολα.

Το ρόστερ της Σιένα

Τερματοφύλακες: Αντρέα Καμπάνιολο, Ματία Ντι Βιτσέντσο, Σιμόνε Φαρέλι, Τζιανλούκα Πέγκολο.

Αμυντικοί: Μαριάνο ντε Αλμέιδα Άντζελο, Νίκολα Μπελμόντε, Ματέο Κοντίνι, Κριστιάνο Ντελ Γκρόσο, Πάμπλο Ντελαφιόρε, Μάσιμο Πάτσι, Ματέο Ρούμπιν, Κλαούντιο Τέρζι, Ρομπέρτο Βιτίελο.

Μέσοι: Φραντσέσκο Μπολτζόνι, Μάρσελ Μπούσελ, Μάνουελ Κόπολα, Γκαετάνο Ντ’ Αγκοστίνο, Φραντσέσκο Παραβιτσίνι, Αλέσιο Σέστου, Φραντσέσκο Βαλιάνι, Σιμόνε Βεργκάσολα.

Επιθετικοί: Έρχον Μπογκντάνι, Εμανουέλε Καλάιο, Νικολό Τζιανέτι, Μαρτσέλο Λαρόντο, Μικέλε Παολούτσι.

To Top